Bądź gościem na swoim weselu !
Oddając w nasze ręce organizację przyjęcia weselnego zapewnicie Państwo sobie
i swoim gościom mnóstwo wrażeń i wspomnień, które na długo pozostaną
w waszej i ich pamięci.
Nasza dewiza to indywidualne podejście do każdego klienta.
Mimo doświadczenia w organizacji imprez i przyjęć weselnych - najbardziej cenimy osobiste spotkanie się z Państwem, zapoznanie z Państwa oczekiwaniami i marzeniami, ustalenie wszelkich szczegółów - tak abyśmy mogli przygotować ofertę indywidualną, najbardziej odpowiednią dla Państwa potrzeb.
Na organizację przyjęcia weselnego do Państwa dyspozycji oddajemy:
- elegancką restaurację hotelową - do 150 osób
- wykwintne menu
- pokój dla nowożeńców GRATIS ( z niespodzianką w pokoju )
- promocyjne ceny pokoi dla gości hotelowych
- zaproszenie na kolację w Karczmie "Wiślanka" dla Młodej Pary w I Rocznicę Ślubu
- bezpłatny parking
Udzielamy wszelkiej pomocy przy organizacji związanej z przyjęciem jak i dodatkowych atrakcji typu:oprawa muzyczna, pokaz sztucznych ogni, wynajęcie limuzyny itp.
MENU :
Propozycja I ( 175 zł / osoba )
Powitanie Młodej Pary Staropolskim Zwyczajem chlebem i solą
Toast lampką szampana na powitanie gości
oraz tradycyjne sprzątanie szkła przez Nowożeńców
Na stołach przed rozpoczęciem spotkania :
Sok owocowy w dzbankach (bez ograniczeń)
Woda mineralna w dzbankach (bez ograniczeń)
Coca-cola (bez ograniczeń)
Owoce
ZUPA : zupa w wazach
Rosół z makaronem i kluseczkami wątrobianymi
DANIE CIEPŁE : na półmiskach
Rolada śląska wołowa
Kotlet ze schabu panierowany
Udko z kurczaka
DODATKI :
Ziemniaki
Frytki
Kluski śląskie
Sos pieczeniowy
Modra kapusta
Surówka z marchwi
Surówka z białej kapusty
DESER :
Galaretka z bitą śmietaną i bakaliami
Kawa lub herbata bez ograniczeń
ZIMNA PŁYTA :
Półmisek swojskich wędlin
Patery mięs pieczystych :
- schab nadziewany śliwką
- rolada wieprzowa nadziewana szpinakiem, serem, jajkiem
- indyk nadziewany mięsem mielonym
Sałatka jarzynowa tradycyjna
Jajka z sosem tatarskim
Śledź w śmietanie
Deska serów
Tymbaliki drobiowe z warzywami
Sałatka grecka
Marynaty : ogorki w zalewie octowej, pieczarki
Pieczywo, masło
KOLACJA I : serwowana przez kelnerów
Boeuf Strogonow
Pieczywo
KOLACJA II : serwowana przez kelnerów
Barszcz z krokietem
MENU :
Propozycja II ( 195 zł / osoba )
Powitanie Młodej Pary Staropolskim Zwyczajem chlebem i solą
Toast lampką szampana na powitanie gości
oraz tradycyjne sprzątanie szkła przez Nowożeńców
Na stołach przed rozpoczęciem spotkania :
Sok owocowy w dzbankach (bez ograniczeń)
Woda mineralna w dzbankach (bez ograniczeń)
Coca-cola (bez ograniczeń)
Owoce
ZUPA : zupa w wazach
Rosół z makaronem i kluseczkami wątrobianymi
DANIE CIEPŁE : na półmiskach
Rolada śląska wołowa
Pieczeń wieprzowa
Filet drobiowy w migdałach
Udko z kurczaka
DODATKI :
Ziemniaki
Frytki
Kluski śląskie
Sos pieczeniowy
Modra kapusta
Surowka z marchwi
Surówka z białej kapusty
DESER :
Galaretka z bitą śmietaną i bakaliami
Kawa lub herbata bez ograniczeń
ZIMNA PŁYTA :
Półmisek swojskich wędlin
Patery mięs pieczystych :
- schab nadziewany śliwką
- rolada wieprzowa nadziewana szpinakiem, serem, jajkiem
- indyk nadziewany mięsem mielonym
Sałatka jarzynowa tradycyjna
Śledź w śmietanie
Jajka z sosem tatarskim
Deska serów
Tymbaliki drobiowe z warzywami
Sałatka grecka
Marynaty : ogórki w zalewie octowej, pieczarki
Pieczywo, masło
KOLACJA I :
Kita wędzona : wnoszona przy zgaszonych światłach z zapalonymi racami
i krojona przez kucharza na sali
Ziemniaki podsmażane z czosnkiem
Kapusta zasmażana po góralsku
KOLACJA II : serwowana przez kelnerów
Bogracz z pieczywem
W sprawach związanych z organizacją przyjęć weselnych i okolicznościowych prosimy o kontakt z działem marketingu
hotel@jur-gast.pl.
|
Ładowanie mapy...
|
Organizujemy: |
Możemy zapewnić: |
||
|
|
|
|
|
dekoracja sali
Parking strzeżony
profesjonalne nagłośnienie
Szatnia
|
lampka szampana na powitanie gości |