Nazwa sali: | U osób: |
Teatr: |
Bankiet: |
Stojący: |
Klasa: |
Boardroom: |
pow. m²: |
Zielona | 50 | 80 | 100 | 50 | 90 | ||
Kameralna | 15 | 20 | 20 | 30 | 15 | 60 |
Wyjątkowo urokliwy wystrój wnętrza naszej restauracji, ciepło barw, okna z przepięknym widokiem na jezioro, roślinne zdobienia na ścianach i filarach oraz fontanna w centralnym punkcie, dają wytchnienie i zachęcają do spożywania wykwintnie przygotowanych dań.
Szef Kuchni postanowił wykorzystać bogactwo okolicznych jezior i umieścił w menu smakowite dania z sandacza, okonia, węgorza, lina czy sielawy. Urozmaiceniem karty dań są potrawy z ryb morskich takich jak halibut, sola czy łosoś.
Obok smacznych potraw z ryb w karcie znajdują się różnorodne dania mięsne, owoce morza oraz zapiekanki z makaronów, których procedury przyrządzania wywodzą się zarówno z potraw kuchni regionalnej jak i międzynarodowej.
Bliskość Puszczy Piskiej pozwala na obecność w menu potraw z dziczyzny takich jak filet z jelenia czy schab z dzika oraz potrawy z runa leśnego – głównie z grzybów.
Naszymi atutami są przede wszystkim wspaniała kuchnia, profesjonalny personel oraz bogate doświadczenie w obsłudze tego typu imprez.
Catering jesteśmy w stanie przygotować w dowolnie wskazanym miejscu lub możemy zaproponować sprawdzoną lokalizację.
Szczególnie gorąco polecamy zorganizowanie rejsu wraz z obiadem bądź kolacją na pokładzie Statku Chopin - replice XIX wiecznego żaglowca. Wyborny posiłek podczas rejsu, na środku Jeziora Śniardwy na długo zapadnie w pamięć jego uczestnikom.
|
Ładowanie mapy...
|
Organizujemy: |
Możemy zapewnić: |
W obiekcie: |
Konferencje: |
|
|
|
|
|
dekoracja sali
Pokój dla młodej pary
Noclegi dla gości
Parking strzeżony
profesjonalne nagłośnienie
Szatnia
|
lampka szampana na powitanie gości |