|
Nazwa sali: | U osób: |
Teatr: |
Bankiet: |
Stojący: |
Klasa: |
Boardroom: |
pow. m²: |
Agora | 20 | 60 | |||||
Jupiter | 30 | 50 | 30 | 69 | |||
Atena | 35 | 90 | 60 | 112 | |||
Arena | 60 | 150 | 120 | 120 | 180 |
Proszę nam tylko powiedzieć na co mają Państwo ochotę, a my całą naszą energię skierujemy na tworzenie Wam okazji do fascynujących przeżyć, tu w Hotelu Olympic - malowniczo usytuowanym na skraju Puszczy Noteckiej, w spokojnej i przyjaznej części Wronek. ZAPRASZAMY DO ORGANIZOWANIA PRZYJĘĆ WESELNYCH W HOTELU OLYMPIC Zapraszamy Państwa serdecznie do organizacji przyjęć weselnych w naszym hotelu. Do dyspozycji naszych gości oddajemy 3 klimatyzowane sale - salę restauracyjną, salę pubową oraz salę wielofunkcyjną gdzie jesteśmy w stanie przyjąć 120 Gości. Zapewniamy wytworne menu, które w połączeniu z profesjonalną oraz miłą obsługą, spełnią oczekiwania najbardziej wymagających gości. Dla potrzeb i zadowolenia wszystkich naszych Gości przygotowaliśmy propozycję menu do wyboru. Preferujemy tradycyjną polską kuchnię, jednakże Szef Kuchni – Krzysztof Rutkowski jest otwarty na nowe wyzwania kulinarne. W cenie oferujemy : - wyśmienite menu, z możliwością wyboru potraw przez klienta, - dekorację stołów (kwiaty i świeczniki), - profesjonalną kelnerską obsługę, - tradycyjne powitanie chlebem i solą, - powitanie gości lampką wina musującego, - apartament dla nowożeńców - gratis, - pokoje hotelowe dla gości weselnych oferujemy w bardzo atrakcyjnych, promocyjnych cenach – 80 zł brutto od osoby ze śniadaniem, - możliwość zabawy weselnej do białego rana, - miejsce na wyjątkową sesję zdjęciową w otoczeniu hotelu oraz stadionu. Dodatkowo proponujemy: - poszerzenie oferty menu o alkohol, ˝ butelki wódki lub ˝ butelki wina na 1 osobę, w cenie 20 pln / osobę, - open bar alkoholowy wraz z indywidualnym barmanem, - indywidualną obsługę baru w restauracji za dodatkową opłatą, - tort weselny, ciasta i ciasteczka, współpracujemy z najlepszymi cukierniami w okolicy, - grill w ogródku pubowym, - organizację poprawin w plenerze, - garden party - szeroki wachlarz propozycji koktajlowych, - dodatkowe dekoracje kwiatowe i plastyczne wystroju, aranżacji sali, - możliwość zamówienia usługi DJ – a, lub sprawdzonego zespołu muzycznego, - możliwość zamówienia usługi transportowej, - możliwość zamówienia usługi fotograficznej oraz videofilmowania, - możliwość wprowadzenia własnego alkoholu za okazaniem dowodu zakupu, - do dyspozycji Nowożeńców, przez cały czas trwania imprezy obecna jest osoba odpowiedzialna za organizację przyjęcia weselnego. NASZYM CELEM JEST SPRAWIĆ, ABY PAŃSTWA WESELE BYŁO WYJĄTKOWE I NA ZAWSZE POZOSTAŁO W PAMIĘCI. PRZYJĘCIE WESELNE – PROPOZYCJE MENU Powitanie Lampka wina musującego Tradycyjne powitanie chlebem i solą Obiad Przystawki jedna do wyboru Wędzony łosoś na sałatkach z sosem miodowym Pasztet wiejski zawijany w bekonie z dodatkiem żurawin i chrzanu Torcik Capri z serem Mozzarella i pomidorem z sosem vinaigrette z dodatkiem świeżej bazylii Szparagi w szynce parmeńskiej z sosem Dijon Smażone krewetki na sałatach w sosie vinaigrette Truskawkowa salsa z serem requofort Zupy jedna lub dwie do wyboru Rosół Królewski z makaronem Barszcz z kołdunami Krem z borowików Krem pieczarkowy Krem szparagowy Krem z brokułów Dania główne max 7 propozycji do wyboru Potrawka z kurczaka Grillowana pierś z kurczaka z serem Mozzarella Rolada z kurczaka ze szpinakiem w cieście francuskim Indyk zawijany w bekonie na sposób myśliwski Filet z kurczaka panierowany w sezamie Kotlet de volaille Pieczona kaczka luzowana w ziołach i owocach Zraz Staropolski Polędwiczki wieprzowe nadziewane serem pleśniowym Kotlet schabowy panierowany z pieczarkami Koperta ze schabu z serem i szynką Schab pieczony ze śliwką Mieszek z polędwicy wieprzowej nadziewany grzybami Aksamitna potrawka z cielęciny z borowikami i zielonymi szparagami Sznycel cielęcy w migdałach Kotleciki z dzika, z jelenia Pstrąg gotowany lub z grilla w migdałowej panierce Sandacz smażony na złoty kolor Łosoś z grilla Dodatki Ziemniaki gotowane, ziemniaki puree, pyzy na parze, krokiety ziemniaczane, ryż, kluski śląskie, kopytka Bukiet surówek (z marchwi, z selera, z pory, kapusta modra, kapusta pekińska, biała z marchewką) Bukiet jarzyn gotowanych z masełkiem (kalafior, kalafior Romanesco, marchewka, fasolka, brokuły, szparagi ) buraczki, groszek z marchewką, kapusta modra pieczarki z rusztu Deser Deser lodowy z owocami Sorbet malinowy w kruchym cieście Malinowy Raj – lody waniliowe z gorącymi malinami Zimny bufet Galantyna z kurczaka Galantyna z kurczaka z pieczarką Galart drobiowy lub wieprzowy z cytrynką Indyk w maladze Indyk faszerowany musem warzywnym Indyk z bakaliami Koktajl z owoców morza Roladki z soli z musami Sandacz, łosoś w galarecie Schab po królewsku Schab ze śliwką Szparagi w szynce Koktajl z indyka ze świeżymi owocami Pasztet domowy z jajkiem Tatar z polędwicy wołowej Polędwica po angielsku Śliwki pieczone w bekonie Sushi z dodatkami Węgorz, pstrąg wędzony Deski serów pleśniowych i żółtych z owocami i orzechami Śledziki w oleju i śmietanie Wędliny podsuszane (kabanosy, myśliwska, polska ) Kaszanka, bułczaka, salcesony królewskie Pasztety i kiełbasy z dzika Szynka z dzika Sałatka z kurczakiem Sałatka szopska Sałatka grecka Sałatka z brokuł Ziemniaczana z grillowanym bekonem Sałatka jarzynowa Sałatka warstwowa z tuńczykiem Mozzarella ala Caprese Sosy: cumberland, żurawinowy, tatarski, czosnkowy, ziołowy lekki jogurtowy Grzybki marynowane Smalec i ogórki Pieczywo i masło Śniadanie Barszcz z kołdunami lub pasztecikiem lub czysty Żurek wielkopolski Zupa węgierska ostra Bueff Strogonow z kluseczkami Szaszłyk z karkówki, drobiu Udko kurczaka pieczone Golonka po bawarsku Bigos Staropolski Pierogi szefa kuchni z mięsem i kapustą z grzybami Pieczywo, masło, ketchup, chrzan, musztarda, sos czosnkowy Tort i ciasto – dostępne oferty w ramach współpracujących z nami cukierni bądź zamawiają Państwo we własnym zakresie wówczas hotel nie ponosi odpowiedzialności z tytułu ryzyka powstania zatruć pokarmowych, zgodnie z wymogami sanitarnymi. Jedna kawa i herbata wliczona w cenę menu Dodatkowo proponujemy: Puchary z arbuzów z odrobiną Grappy wypełnione owocami Puchary z melonów Pieczone prosie ok. 20 kg – 700 zł Pieczony udziec wieprzowy ok. 12 kg – 450 zł Szczupak gotowany w całości ok. 1,5 kg – 60 zł Węgorz wędzony w całości ok. 1 kg – 60 zł Wiejskie chleby Oferujemy również śniadania w stole wiejskim – koszt stołu wiejskiego 1000 zł Specjalizujemy się w przygotowaniu ryb: łosoś, pstrąg, miruna, mintaj, szczupak Koszt przyjęcia weselnego kształtuje się w zależności od skomponowanego menu wynosi od 100 – 200 zł od osoby ZAPRASZAMY SERDECZNIE NA SPOTKANIE W CELU DOSTOSOWANIA NASZEJ OFERTY DO PAŃSTWA ŻYCZEŃ, POTRZEB I BUDŻETU.
|
Ładowanie mapy...
|
Organizujemy: |
Możemy zapewnić: |
W obiekcie: |
Konferencje: |
|
|
|
|
|
wynajem bryczki
dekoracja sali
osobna sala taneczna
drewniany parkiet
Pełne zaplecze kuchenne
Duży Taras
Pokój dla młodej pary
Klimatyzacja
Noclegi dla gości
Parking strzeżony
profesjonalne nagłośnienie
Szatnia
|
lampka szampana na powitanie gości powitanie chlebem i solą Pary Młodej soki podawane w dzbankach - bez limitu apartament dla młodej pary - gratis czekoladowa fontanna z owocami efektowna ekspozycja wykwintnych potraw |