Nazwa sali: | U osób: |
Teatr: |
Bankiet: |
Stojący: |
Klasa: |
Boardroom: |
pow. m²: |
Sala weselna 1 | 80 | 25 | 35 | ||||
Sala weselna 2 | 60 | ||||||
Sala weselna 3 | 80 |
Restauracja Kuchnia i Wino WESELE W KAZIMIERZU Kazimierz & Love Dzień ślubu jest wyjątkową i specjalną okazją. Restauracja zapewnia, że każda chwila jest niezapomniana dla Ciebie i Twoich gości. Przyjęcie odbędzie się wrestauracji,w ogrodzie lub w oranżerii, gdzie wraz z rodziną i przyjaciółmi spędzicie wspaniałe chwile, udając się w podróż kulinarną po polskiej nowoczesnej kuchni w wydaniu slow food, inspirowanej przez największego polskiego Szefa Kuchnia Modesta Amaro oraz delektując się winami od Marka Kondrata. Zapewniamy i proponujemy: pomoc w sprawach urzędowych i wszystkich innych związanych z organizacją tego ważnego dnia usługi kosmetyczne, fryzjerskie na miejscu 5 rodzajów masażu relaksacyjnego drukowanie menu z wyborem dań dla gości apartament w noc poślubną, z butelką szampana floral dekoracji na każdym stole bankietowym obiad z partnerem przed ślubem aby spróbować wybrane menu Przyjęcia weselne, które organizujemy w naszej Restauracji wyróżniają się wspaniałą i zdrową kuchnią slow food oraz doskonałą obsługą. Nasze polskie dania sporządzamy tylko ze świeżych i regionalnych produktów. Wina, które kupujemy są wyselekcjonowane przez Marka Kondrata. Ta kompozycja zapewni wysoki poziom oraz elegancję przyjęcia. Nasze sale: * 80 osobowa Altana zewnętrzna * 30 osobowa 1 sala * 70 osobowa 2 sala * 100 osobowa - połączenie 1 i 2 sali * 15 osobowa - Oranżeria Zgodnie z życzeniami klienta przygotujemy kilka wersji menu aby wybrać to najlepiej pasujące do okazji oraz przeznaczonych środków finansowych. Nasze propozycje menu: Propozycja menu I 169 PLN/os Przekąski na stół: Śledzie w zalewie z wędzoną słodką papryką Marynowane papryczki pepperoni Polski smalczyk z tartym jabłkiem i chlebem razowym Plastry sera korycińskiego, bukiet pomidorów, pesto bazyliowe Pieczenie mięsne w zalewie korzennej podane z ziemniakami Dania serwowane: Rubinowy barszczyk, balsam malinowy z pierożkami z suszonych grzybów Schab z kostką, karmelizowana pietruszka, bezy ziemniaczane, sos szałwiowy Tort: niezwykłe i smaczne z Pracowni Artystycznej Igi Sarzyńskiej jeden tort weselny (opcja: słodki stół - tort i inne słodkie ozdoby weselne) Deser serwowany na stół: Tradycyjny sernik Szarlotka pod kruszonką Trufle kawowe z serka mascarpone Sezonowo: Szparagi Chłodnik ------------------------------------------- Propozycja menu II 199 PLN/os Na powitanie: Lampka wina Tarta z kozim serem, pomidorki koktajlowe, rukola, oliwa dyniowa Consomme z grzybów, pierożki mięsne Polędwiczka wieprzowa, risotto z pęczaku, groszek cukrowy, sos maślany, tymianek Bufet: Śledź w śmietanie z kaparami, galaretka z zielonego jabłka Deska mięs pieczonych z żurawiną Ogórki małosolne Wędzony pstrąg Świeże sałata, ser koryciński, pestki dyni, owoce sezonowe Carpaccio gruszkowe, ocet porzeczkowy, orzechy Marynowane grzybki, ogórki, papryczki Sernik ze śliwka, na spodzie czekoladowym Beza z kremem i migdałami Tarta gruszkowa Tort: niezwykłe i smaczne z Pracowni Artystycznej Igi Sarzyńskiej słodki stół - wspaniały tort i inne słodkie ozdoby weselne -------------------------------------------------------------------------- Propozycja menu III - 249 PLN/os Na powitanie: Lampka Kir Royal Serwowane: Carpaccio z łososia, pesto, ser Bursztyn, jabłuszka kaparowe Krem z białych warzyw, oliwa cytrynowa, z wiórkami mozzarelli Noga kaczki confit, czerwona kapusta, żurawina, kluseczki leniwe, sos wiśniowy Gałka lodów naszej produkcji Bufet: Brokuł z prażonymi płatkami migdałów Sałatka ziemniaczana, bekon, ogórek kiszony Śledź w porzeczce, kapary, krem fresh, marynowana czerwona cebulka, olej lniany Deska wędzonych ryb (pstrąg, karp, łosoś) Galantyna z kurczaka, z suszonymi morelami i musztardą gruboziarnistą Świeże owoce sezonowe Roladki z cukinii, faszerowane twarożkiem na ostro, pesto Pieczywo mieszane Sery regionalne Hummus Ciasto owocowe Mus czekoladowy Ciasto Jabłkowe na mące razowej Tort: niezwykłe i smaczne z Pracowni Artystycznej Igi Sarzyńskiej słodki stół - wspaniały tort i inne słodkie ozdoby weselne --------------------------------------------------------------------------- Propozycja menu IV - 269 PLN/os Na powitanie: lampka Kir Royale - wino musujące Prosecco z creme de cassis Serwowane: Capelotti, kozi ser, mus z buraka, rukola Bursztynowy rosół z królika, kluseczki razowe z estragonem Jesiotr, puree ziemniaczane, świeża sałata, pomidory koktajlowe, kapary lub Jagnięcina, mus śliwkowy, dynia, kopytka palone na maśle (do wyboru) Gruszka z sosem czekoladowym, lody waniliowe Bufet: Rostbef pomidorki koktajlowe, kapary, pomidor suszony, rukola, marynowany zielony pieprz (serwowane) Grawelax z łososia Matias, czarna porzeczka, jabłuszka kaparowe Deska ryb wędzonych (pstrąg, jesiotr, karp) Deska mięs pieczonych (trzy rodzaje) Ogórek małosolny Kozi ser burak czerwony, rukola Pierożki w dwóch odsłonach: z mięsem cielęcym oraz boczniakiem Delikatny sernik, czekolada Mus waniliowy Tarta czekoladowa Trufle kawowe Tort: niezwykłe i smaczne z Pracowni Artystycznej Igi Sarzyńskiej słodki stół - wspaniały tort i inne słodkie ozdoby weselne
|
Ładowanie mapy...
|
Organizujemy: |
Możemy zapewnić: |
||
|
|
|
|
|
dekoracja sali
Parking strzeżony
profesjonalne nagłośnienie
Szatnia
|
lampka szampana na powitanie gości |