|
Nazwa sali: | U osób: |
Teatr: |
Bankiet: |
Stojący: |
Klasa: |
Boardroom: |
pow. m²: |
Sala A | 34 | 40 | 32 | 25 | 40 | ||
Sala B | 34 | 40 | 32 | 25 | 40 | ||
Sala C (VIP Room) | 10 | 17 | |||||
Sala D | 12 | 15 | 12 | 6 | 17 | ||
Sala E | 15 | 12 | 17 |
Best Western Hotel Portos *** posiada 396 miejsc noclegowych w 225 pokojach o standardzie LUX, PREMIUM LUX oraz STUDIO. Hotel dysponuje również dwuosobowymi pokojami przeznaczonymi specjalnie dla osób niepełnosprawnych. Goście niepalący mogą liczyć na nocleg w atmosferze wolnej od dymu tytoniowego. Hotel posiada także w swojej ofercie łóżeczko dla dziecka (do 14 kg) wraz z przewijakiem, zestawem zabawek, pościelą i kocykiem. Łóżeczko na życzenie gości wstawiamy do zarezerwowanego pokoju, a korzystanie z łóżeczka nie wiąże się z żadnymi opłatami. Częstymi klientami hotelu są także zwierzęta, wyrozumiały i sympatyczny personel zaoferuje dogodne warunki pobytu dla gości i ich pupili. Wszystkie pokoje wyposażone są w łazienkę z prysznicem i WC, telefon, TV, oraz bezpłatne łącze internetowe. Pokoje typu PREMIUM LUX posiadają dodatkowo zestawy do parzenia kawy i herbaty, podstawkę pod laptopa oraz gazety dostarczane do pokoju. Doba hotelowa: 14:00 - 12:00 Śniadanie w cenie 30 PLN od osoby, serwowane w godzinach 6:30- 10:30. Wyjątkowa okazja zaślubin zasługuje na naprawdę wyszukaną oprawę. Dlatego zawsze dokładamy starań, aby ta szczególna noc była pięknym i niezapomnianym przeżyciem, zarówno dla Pary Młodej, jak i dla ich gości. Hotelowa restauracja jest gotowa na przyjęcie do 120 gości, a jej szef kuchni na tę wyjątkową okazję przygotował kilka wariantów menu. Każde z nich zostało skomponowane tak, aby zarówno wielbiciele tradycyjnej polskiej kuchni, jak i miłośnicy bardziej wyszukanych dań kuchni międzynarodowej znaleźli w nim coś smakowitego dla siebie. Oczywiście jesteśmy także otwarci na Państwa sugestie dotyczące dań podawanych w trakcie Państwa przyjęcia. Nasz kompetentny i zaangażowany personel z chęcią udzieli Państwu wszelkich porad i pomocy, tak aby razem z nami udało się zorganizować przyjęcie Państwa marzeń. Mamy nadzieję, że wesele zorganizowane w naszym hotelu będzie udanym początkiem wspólnego życia, a zarazem wydarzeniem, do którego z radością będą Państwo powracać pamięcią przez długie lata. Propozycja Menu I Gorące pieczywo z masłem ziołowym Przekąski zimne Wybór ryb wędzonych Duet łososia wędzonego i marynowanego w ziołach Plater wędzonych ryb Pstrąg w galarecie Jajka garnirowane i faszerowane Dodatki do ryb: sos tatarski, sos chrzanowy, marynaty Wędliny i mięsa pieczone Szynka Podkomorzego z goździkami Soczysty pieczony schab w przyprawach lasu Filet z indyka z morelami Rostbef pieczony w pieprzu kolorowym Kaszanka staropolska i wybór kiełbas Pasztet na cumberlandzie Dodatki do wędlin: musztarda, ćwikła, chrzan, ketchup Bufet sałatkowy Tradycyjna sałatka jarzynowa Sałatka śledziowa pod pierzynką z buraczków czerwonych Sałatka pieczarkowa z makaronem i sosem czosnkowym Hawajska z kurczakiem wędzonym i ananasem Ogórki konserwowe, śliwki marynowane, grzyby marynowane Dania gorące (w formie bufetu) Żurek z białą kiełbasą i jajkiem Polędwiczki wieprzowe w sosie z grzybów leśnych Pieczony filet z indyka na żurawinie Pstrąg soute z sosem maślano- migdałowym Ziemniaki ziołowe Kalafior i marchewka otulone złocistą bułka Brokuły zapiekane z serem doorblue Desery Tort weselny Sernik krakowski, szarlotka, duet serowo-makowy, makowiec Owoce krojone podawane na musie włoskim Kosz owoców Cena: 175,00 PLN od osoby Propozycja Menu II Gorące pieczywo z masłem ziołowym Przekąski zimne (na stołach lub w formie bufetu) Wybór ryb wędzonych Duet norweski w ziołach Półmisek ryb wędzonych (pstrąg, makrela kabanosy z łososia, łosoś) Pstrąg w galarecie z kaparami Wybór pachnących mięs pieczonych Rostbef pieczony z pieprzem kolorowym Polędwiczki wieprzowe ze śliwkami i morelami Roladki szparagowe z szynki podane z sosem tatarskim Polędwica po angielsku na sosie bazyliowym Deska wędlin staropolskich Tymbaliki z kurczaka Pieczony indyk w maladze z owocami Dodatki do mięs: chrzan, musztarda, sos śliwkowo-żurawinowy z chrzanem Sałatki Sałatka śledziowa z groszkiem i ziemniakami Sałatka Fresca z kurczaka wędzonego z sosem curry doprawiona świeżą kolendrą Sałatka grecka z serem feta Sałatka z makaronu farfale pomidorowo szpinakowe z dodatkiem suszonych pomidorów doprawiona świeżą bazylią Dodatki do przekąsek zimnych są uzależnione od pory roku: w okresie letnim podajemy: pomidory, ogórki małosolne, paprykę, rzodkiewkę w okresie jesienno-zimowym: pieczarki marynowane, śliwki marynowane, ogórki konserwowe, dynię marynowaną Dania gorące (serwowane) Bulion drobiowy z makaronem domowym i kawałkami kurczaka i warzyw Pieczone polędwiczki wieprzowe z sosem kurkowym, ziemniaczkami opiekanymi i buraczkami Soczysta cielęcina z ananasem Faszerowana pierś z indyka z orzechami podawana z sosem kasztelańskim, ziemniakami pieczonymi i bukietem warzyw Żurek z białą kiełbasą i jajkiem Desery Tort weselny Sernik, mus czekoladowy, szarlotka, duet serowo-makowy Kompozycja owoców krojonych Cena: 195,00 PLN od osoby
|
Ładowanie mapy...
|
Organizujemy: |
Możemy zapewnić: |
Konferencje: |
|
|
|
|
|
|
dekoracja sali
Pokój dla młodej pary
Noclegi dla gości
Parking strzeżony
profesjonalne nagłośnienie
Szatnia
|
lampka szampana na powitanie gości |