Nazwa sali: | U osób: |
Teatr: |
Bankiet: |
Stojący: |
Klasa: |
Boardroom: |
pow. m²: |
Weselna / Bankietowa | 100 |
Kuchnia "Starej Karczmy" znana jest z regionalnych, opartych na staropolskich przepisach potraw i oferuje między innymi takie specjały jak baranina w dwóch wydaniach: pieczeń z udźca baraniego oraz baranina po nasemu, czyli siekana baranina z cebulką. Nie można nie wymienić także kwaśnicy z ryjem, barszczach i żurkach, które już od progu kuszą swoim zapachem. Także i napitku u nas pod dostatkiem. Jedna i niepowtarzalna, dostępna tylko u nas "Miodula Szczyrkowska" czyli mocna wódeczka w miodzie, winko grzane oraz goryczka regionalnego piwa, świetnie rozgrzewają gości, sprawiając iż biesiada przy tym stole staje się huczna i weselsza. Jak na prawdziwą przystań ludową przystało, kelnereczki w regionalnych strojach, z beskidzką urodą, w muzyczki góralskiej kapeli, pomiędzy gwarem gawędziany i ludzkim sprawują pieczołowitą opiekę nad gośćmi, aby na długo zapamiętali ich urok. Najlepszą wizytówką naszej karczmy jest wystrój 3 sal, na który składaja się zbiory, eksponaty i skóry zwierzęce, cieszące oko naszych bywalców. W "Starej Karczmie" organizowane są huczne weseliska, biznesowe bankiety oraz przyjęcia okolicznościowe, na które oddajemy do dyspozycji 4 sale na 200 osób oraz 150 miejsc na zewnątrz. Polecamy: - Pieczonego dzika - Barana - Prosiaka - Wędzoną szynke z udźca Gwarantujemy miłą i profesjonalną obsługę w strojach regionalnych, a dodatkowo pobyt państwu umili góralska muzyka. Klimat "Starej Karczmy" łączy się również z muzyka regionalną, a beskidzka kapela z pewnością umili pobyt w naszych progach.
|
Ładowanie mapy...
|
Organizujemy: |
Możemy zapewnić: |
||
|
|
|
|
|
dekoracja sali
Parking strzeżony
profesjonalne nagłośnienie
Szatnia
|
lampka szampana na powitanie gości |