|
Nazwa sali: | U osób: |
Teatr: |
Bankiet: |
Stojący: |
Klasa: |
Boardroom: |
pow. m²: |
Weselna / Bankietowa | 100 |
Restauracja u "Bartka" położona nad brzegiem urokliwego jeziora, zatopiona w zieleni, przepojona atmosferą nieskażonej przyrody i nasza serdecznością. To Ty jesteś tu najważniejszy, to Tobie otwieramy drzwi naszego lokalu. Znajdziesz tu miłą obsługę, dania kuchni fusion, które zadowolą każdego smakosza eko- barek sałatkowy z ekologicznych upraw Pana Leona. Na życzenie skomponujemy Tobie danie, które sobie sam ułożysz z naszego menu. Możesz tez u nas przenocować, by po obfitym śniadaniu ruszyć w dalszą podróż, lub... zostać na dłużej. PROPOZYCJA MENU WESELNEGO I wersja – koszt 140 zł/os. Staropolskie przywitanie chlebem i solą ZUPY ( do wyboru) Staropolski rosół z makaronem, marchewką i natką pietruszki, Zupa borowikowa z groszkiem ptysiowym, Krem z pomidorów z parmezanem i ziołami. DANIA GŁÓWNE Pieczony schab w sosie śliwkowym Rolada z kurczaka z warzywami, Zawijańce kaszubskie z ogórkiem i cebulą, Dodatki: ziemniaki z wody, ziemniaki pieczone, kasza gryczana, zestaw surówek. DESER ( do wyboru) Lody z owocami i bitą śmietaną, Sałatka owocowa, Gruszka z musem malinowym w polewie czekoladowej PIERWSZA KOLACJA - zimne przekąski Patery wędlin, Łosoś faszerowany w galarecie, Galaretki drobiowe, Rolady mięsne w galarecie, Bufet sałatkowy Dodatki – pieczywo DRUGA KOLACJA Bogracz węgierski Pieczeń z szynki w podgrzybkach. TRZECIA KOLACJA ( do wyboru) Żurek staropolski z białą kiełbasą i jajkiem, Barszcz czerwony z pasztecikiem, Flaczki wołowe. NAPOJE GORĄCE (bez limitu) Kawa i Herbata
|
Ładowanie mapy...
|
Organizujemy: |
Możemy zapewnić: |
||
|
|
|
|
|
dekoracja sali
Parking strzeżony
profesjonalne nagłośnienie
Szatnia
|
lampka szampana na powitanie gości |