|
Nazwa sali: | U osób: |
Teatr: |
Bankiet: |
Stojący: |
Klasa: |
Boardroom: |
pow. m²: |
Sala Konferencyjna "A" | 50 | 150 | 90 | 200 | 30 | 193 | |
Sala Konferencyjna "B" | 30 | 50 | 90 | 200 | 20 | 96 |
Restauracja VNS to miejsce o szczególnym charakterze, gdzie połączenie różnych stylów nadaje wnętrzu niepowtarzalny urok. Przestrzeń restauracji podzielona jest na dwie części, z których jedna zaprasza swym bursztynowym wystrojem i barem bogato zaopatrzonym w trunki, druga tworzy niewielką salę przeznaczoną na kameralne spotkania w gronie przyjaciół, rodzinne uroczystości czy poufne rozmowy z kontrahentami. Przyjęcie Weselne: -Toast na powitanie wino musujące Na życzenie Młodej Pary Powitanie chlebem i solą Dania serwowane: -Zupa -Krem z białych i zielonych szparagów dopełniony mlecznym cappuccino i suszonymi pomidorami Główne danie: -Zraziki z polędwiczki wieprzowej faszerowane leśnymi grzybami , zapieczone ciastem francuskim, podane na puree pietruszkowym, z blanszowanymi warzywami i sosem z czerwonego wina -Woda ze świeżą miętą Przystawki zimne ( na stołach weselnych) -Karkówka pieczona w czosnku i chilli podana na sałatce jarzynowej -Schab pieczony w majeranku, faszerowany wędzoną śliwką, glazurowany galaretką -Tatar z łososia z kaparami i oliwkami -Pstrąg parzony w białym winie glazurowany cytrynową galaretką i kawiorem z łososia -Tradycyjny śledzik w oleju , z cebulką i ogórkiem -Dorsz w sosie greckim -Mini tortilla z kurczakiem marynowanym w piwie -Półmiski wędlin i mięs pieczonych -Pieczywo rozmaite, masełka smakowe, sosy, marynaty Sałatki: -Sałatka z białego ryżu i ananasa z kawałkami piersi kurczaka, w sosie majonezowym -Tradycyjna sałatka jarzynowa -Sałatka z serem feta i czarnymi oliwkami Tort Weselny III piętrowy + torty uzupełniające Smak do uzgodnienia -Bufet Cukiernika -Domowa szarlotka pachnąca goździkami 60 porcji -Mini kruche babeczki z owocami w słodkim żelu 80 porcji -Mini eklerki z nadzieniem ajerkoniakowym 80 porcji -Owoce ok. 15 kg -Kawa, herbata -Woda z plastrami cytrusów i świeżą miętą -Soki owocowe 30 litrów -Napoje gazowane 30 litrów Bufet po północy -Zupa gulaszowa z domowymi kluseczkami -Barszcz gotowany na wywarze z suszonych grzybów i śliwek -Paszteciki z kapustą i grzybami -Krokieciki mięsne -Pieczywo, masełka smakowe Koszt : 165,00 zł osoba OPCJE DODATKOWE: -Szynka pieczona w całości marynowana w rozmarynie , czosnku i młotkowanym pieprzu 1 szt. ok. 40 porcji – 400,00 zł -Łosoś w całości pieczony w soli morskiej faszerowany pomarańczową marchewką 1 szt. ok. 35 porcji - 250 zł -Bufet Sushi – 10 porcji – 100 zł 1.Alkohole: Sobieski , Wyborowa, Bols – 0,5 l cena specjalna 35 zł 2.Własny alkohol - korkowe 10 zł 0,5 l. 3.Dekoracja stołów – do uzgodnienia. 4.Ustawienie stołów- do uzgodnienia. 5.Oprawa muzyczna D.J koszt ok. 1 200 zł Zapraszamy
|
Ładowanie mapy...
|
Organizujemy: |
Możemy zapewnić: |
W obiekcie: |
Konferencje: |
|
|
|
|
|
dekoracja sali
Pokój dla młodej pary
Noclegi dla gości
Parking strzeżony
profesjonalne nagłośnienie
Szatnia
|
lampka szampana na powitanie gości |