Nazwa sali: | U osób: |
Teatr: |
Bankiet: |
Stojący: |
Klasa: |
Boardroom: |
pow. m²: |
Sala nr 1 | 50 | 70 | 62 | 87 | 43 | 74 | |
Sala nr 2 | 80 | 180 | 122 | 170 | 85 | 150 | |
Sala nr 3 | 50 | 70 | 38 | 53 | 27 | 71 | |
Sala nr 4 | 60 | 80 | 40 | 70 | 30 | 100 | |
Sala nr 5 | 44 | 60 | 50 | 30 | 77 |
Dumą naszego hotelu jest Restauracja Żubrówka. Efektownie urządzone wnętrza, wyjątkowa atmosfera, taktowna i profesjonalna obsługa oraz smak znakomitych potraw sprawią, że odwiedzicie ją Państwo zapewne nie jeden raz. Restauracja jest idealnie przystosowana do urządzania wszelkich imprez okolicznościowych oraz uroczystości - wesel, bankietów, przyjęć. Menu ustalane jest zawsze indywidualnie według życzenia naszych Gości.
Restauracja mieści się w trzech salach - Kominkowej, Bankietowej i Sali Głównej.
Sala Główna mieści do 100 gości. Sala Bankietowa natomiast do 60 osób. Stylizowane wnętrza wszystkich sal idealnie współgrają z aranżacją całego hotelu. Wykorzystując wszystkie sale istnieje możliwość organizacji bankietów zasiadanych do 160 osób a w formie bufetu do 250 osób.
Sala Myśliwska - Kameralna
Sala z dużym kominkiem posiada 25 miejsc. Miła i ciepła atmosfera sprawia, że jest to idealne miejsce na spotkanie biznesowe, popołudniową kawę lub też odprężenie po długim, męczącym dniu. Nazwę swą zawdzięcza znajdującym się w niej licznym trofeom myśliwskim.
Kawiarnia
Naszych Gości zapraszamy także do Kawiarni znajdującej się w bezpośrednim sąsiedztwie holu recepcyjnego. Serwujemy tu wyśmienitą kawę oraz pyszne desery. Kawiarnia jest czynna w godzinach od 11:00 do 20:00.
Klub Nocny - "Carski Buduar"
Klub Nocny najwyższej klasy. Wspaniała atmosfera, oryginalny wystrój i najlepsze drinki sprawią, że zabawa w nim przyniesie Państwu olbrzymią przyjemność pozostawiając niezapomniane wrażenia. Klub Nocny znajduje się w podziemiach Hotelu, otwarty jest w godzinach od 21:00 do 4:00.
Przykładowe menu weslne:
I danie: - talerz na początek
Łosoś marynowany,
Jajko z kawiorem,
Terrine z sandacza.
II danie gorące:
Cielęcina po podlasku,
Ziemniaki opiekane,
Warzywa.
III danie gorące:
Kotlet schabowy z grzybami,
Ziemniaki gotowane,
Warzywa na maśle
IV danie gorące:
Borowiki w śmietanie
V danie gorące:
Pielemieni w rosole.
Półmiski:
Szczupak faszerowany,
Tatar z łososia,
Śledź na trzy sposoby,
Rolada z kurczaka na sosie paprykowym,
Pasztet drobiowy z pistacją,
Pasztet z dziczyzny,
Mięsa pieczone,
Półmisek wędlin,
Kwartet z jaj,
Sałatka ziemniaczana,
Sałatka z kurczaka,
Marynaty,
Chrzan,
Żurawina,
Pieczywo.
Dodatkowo:
Kawa,
Herbaty różne,
Woda gazowana i niegazowana,
Sok grejpfrutowy,
Sok pomarańczowy,
Sok porzeczkowy,
Winogrona.
Cena nie zawiera ciast, tortu, pozostałych owoców, oraz alkoholu.
|
Ładowanie mapy...
|
Organizujemy: |
Możemy zapewnić: |
W obiekcie: |
Konferencje: |
|
|
|
|
|
dekoracja sali
Pokój dla młodej pary
Noclegi dla gości
Parking strzeżony
profesjonalne nagłośnienie
Szatnia
|
lampka szampana na powitanie gości |