Nazwa sali: | U osób: |
Teatr: |
Bankiet: |
Stojący: |
Klasa: |
Boardroom: |
pow. m²: |
Patio Resto-Bar | 225 | 180 | 200 | ||||
Salon Zegarowy | 50 | 40 | 0 | ||||
Salon Wschodni | 50 | 40 | 50 | ||||
Salon Kominkowy | 30 | 24 | 35 |
Zapewniamy kompleksową organizację przyjęć weselnych w naszym dworze. Możemy zaprosić do 150 osób, stoły są na świeżym powietrzu na zadaszonym patio, sala do tańca wsalonie zegarowym, bufet wsalonie wschodnim. Oferujemy naszą pomoc przy: - Wykonaniu zaproszeń, - Przygotowaniu dekoracji ślubnych, - Organizacji strony artystycznej przyjęcia (muzyka i inne występy), - Wybraniu odpowiedniego menu, -Znalezieniu fotografa i filmowca, - Wynajęciu lub przygotowaniu odpowiedniego samochodu, - Przygotowaniu listy i realizacją przez gości prezentów. Polecamy szeroką gamę atrakcji towarzyszących: - Strzelanie z łuku - Ognisko - Armata - Pokaz ogni sztucznych - Harce w parku. Przykładowe Menu weselne - cena 140 zł od osoby Powitanie staropolskie chlebem i solą Lampka szampana Obiad: Przystawka: Łosoś wędzony na sosie jogurtowo-koperkowym lub Szynka po staropolsku w asyście marynowanej gruszki i żurawiny Zupa: Zupa borowikowa z kluseczkami lub z grzankami i parmezanem Danie główne: Pieczeń ze schabu faszerowana grzybami w sosie borowikowym lub Filet z drobiu faszerowany warzywami w orzechowej panierce Ziemniaki z wody z koperkiem Surówki: Surówka z selera korzennego lub Mix sałat w lekkim sosie z prażonym sezamem Deser: Lody waniliowe na musie brzoskwiniowym z sosem malinowym i melisą lub Truskawki w Cointreau II danie gorące: Barszczyk czerwony + krokiety Zimna płyta: Patery mięs i wędlin tradycyjnych i pieczonych: karczek w ziołach schab z owocami polędwica w ostrych przyprawach szynka tradycyjna kabanosy + dip tzatziki Pasztet z dziczyzny garnirowany borówką czerwoną Śledzie w śmietanie Pstrąg a’la carpione w warzywach Kurczak marynowany z sezamem i imbirem Deska serów II danie gorące: Barszczyk czerwony + krokiety Przekąski koktailowe MIX: Paczuszki ze szpinakiem i fetą Ruloniki z polędwicy i melona Rożki z groszkiem i kolendra o smaku miętowym Szaszłyczki z pomidorków z mozarellą Ruloniki z łososia wędzonego Kruche babeczki z różnymi pastami Rożki z rostbefu i sera pleśniowego Krabowe kulki z majonezem limetowo-jogurtowym Sałatki: z kurczaka i selera naciowego Sałatka neapolitańska Sałatka z łososia po norwesku Ciasta: Sernik wiedeński Miodownik z orzechami włoskimi Ciasto z owocami sezonowymi Napoje gorące: kawa, herbata Napoje zimne: soki owocowe, woda mineralna Pieczywo.
|
Ładowanie mapy...
|
Organizujemy: |
Możemy zapewnić: |
||
|
|
|
|
|
dekoracja sali
Pokój dla młodej pary
Noclegi dla gości
Parking strzeżony
profesjonalne nagłośnienie
Szatnia
|
lampka szampana na powitanie gości |