Restauracja Maestra


sala  konferencyjna Bydgoszcz

Telefon:
Pokaż numer
Tel kom:52 325 16 51
Adres:ul. Marszałka Focha 5
Miasto: 85-070
Woj:
www: www.restauracjamaestra.pl




Restauracja Bydgoszcz 0 Restauracja Bydgoszcz 1 Restauracja Bydgoszcz 2 Restauracja Bydgoszcz 3 Restauracja Bydgoszcz 4 Restauracja Bydgoszcz 5 Restauracja Bydgoszcz 6 Restauracja Bydgoszcz 7 Restauracja Bydgoszcz 8 Restauracja Bydgoszcz 9 Restauracja Bydgoszcz 10 Restauracja Bydgoszcz 11 Restauracja Bydgoszcz 12 Restauracja Bydgoszcz 13 Restauracja Bydgoszcz 14 Restauracja Bydgoszcz 15 Restauracja Bydgoszcz 16 Restauracja Bydgoszcz 17 Restauracja Bydgoszcz 18 Restauracja Bydgoszcz 19 Restauracja Bydgoszcz 20 Restauracja Bydgoszcz 21 Restauracja Bydgoszcz 22 Restauracja Bydgoszcz 23 Restauracja Bydgoszcz 24 Restauracja Bydgoszcz 25 Restauracja Bydgoszcz 26 Restauracja Bydgoszcz 27 Restauracja Bydgoszcz 28 Restauracja Bydgoszcz 29 Restauracja Bydgoszcz 30 Restauracja Bydgoszcz 31 Restauracja Bydgoszcz 32 Restauracja Bydgoszcz 33 Restauracja Bydgoszcz 34 Restauracja Bydgoszcz 35 Restauracja Bydgoszcz 36

Restauracja Maestra Ślub to najważniejszy dzień w życiu. Musi być wyjątkowy. I bez wątpienia będzie, jeśli zdecydujecie się Państwo zorganizować uroczystość weselną w Restauracji Maestra. Położona w Operze Nova, przy brzegu rzeki, w samym centrum miasta. Niepowtarzalne otoczenie, unikatowe wnętrze, gustowne dodatki i smaczne jedzenie. Serdecznie zapraszamy do biura firmy GRAN, tam dowiecie się Państwo wszystkich szczegółów. Wesele w sercu miasta. Naprawdę warto!   Propozycja Menu Obiad weselny Przystawka - Orientalna sałatka z pieczonej kaczki z imbirem, chilli, pomarańczami i siekaną kolendrą Zupa (do wyboru) - Aromatyczny rosół z kołdunami jagnięcymi - Krem z dyni podany z grillowaną krewetką - Żurek staropolski z białą kiełbasą, jajkiem i ziemniakami Dania obiadowe (do wyboru) - Pieczony kurczak z kostką w towarzystwie sosu kurkowego, ziemniaków i warzyw gotowanych - Polędwiczka pieczona z pierogami borowikowymi i kalafiorem romanesco - Łosoś pieczony ze skórką sezamu podany na śmietanowym pappardelle i chrupiącej sałacie - Pierogi pistacjowe Deser (do wyboru) - Vol-au-vent z pieczonymi jabłkami, cynamonem i gałką lodów waniliowych - Suflet czekoladowy z gałką lodów waniliowych i owocami leśnymi - Krem brulee z delikatną nutą wanilii i brzoskwini Koszt: 70 zł na osobę ------------------------------------------------------------------------------------------------- Obiad Zupa - Rosół z makaronem Drugie danie (Lampka wina do obiadu) - Kurczak rolowany z porą w sosie kurkowym - Kotlet po piastowsku - Zrazy wołowe - Karkówka po cygańsku - Pstrąg grillowany z warzywami Dodatki - Ziemniaki, Krokiety, Bukiet surówek, Bukiet warzyw gotowanych z prażonymi migdałami Deser - Deser waniliowy z malinami Kawiarnia - Soki owocowe 100%, woda mineralna - bez ograniczeń - Kawa podana na trzy sposoby - bez ograniczeń - Trzy rodzaje herbaty - bez ograniczeń - Owoce plastrowane : kiwi, pomarańcze, grapefruit, melon - Ciasto sernik, jabłecznik, czarna porzeczka Zimne zakąski - Schab pieczony ze szpinakiem w orzechach włoskich - Polędwiczki z cukinią w sosie bazyliowym - Indyk w sosie miodowo-musztardowym na winogronach - Aromatyczna rolada z kurczaka - Pstrąg w galarecie - Łosoś na parze w sosie serowo-ziołowym Sałatki - Romanesco - Tartelini z parmezanem - Cesarska z grillowanym kurczakiem - Śródziemnomorska z roszponką i marynowaną fetą Atrakcja kulinarna - Płonące szaszłyki z pieczonymi warzywami i ćwiartkami ziemniaków Danie serwowane po północy - Barszcz z pasztecikiem Koszt 190 zł na osobę --------------------------------------------------------------------------------------------------------- Obiad z lampką wina Przystawka - Halibut na parze z musem mango i siekaną kolendrą - Pate z gęsich wątróbek ze skórką pomarańczy i brandy Zupa - Krem z pomidorów i pieczonej papryki z jogurtem greckim i świeżą bazylią Danie serwowane przez kelnerów - Polędwiczki pieczone z pierogami borowikowymi podane z kalafiorem romanesco i bukietem sałat - Rumsztyk cielęcy z grillowanym bekonem i pieczoną cebulą Deser - Sorbet truskawkowy ze świeżą miętą Kawiarnia - Kawa podana na trzy sposoby - bez ograniczeń - Trzy rodzaje herbaty - bez ograniczeń - Owoce plastrowane : kiwi, pomarańcze, arbuz, grapefruit, - Soki owocowe 100%, woda mineralna - bez ograniczeń - Ciasto: sernik, szarlotka, czarna porzeczka, w-z, ananas, - Tort weselny Zimne zakąski - Carpaccio z polędwicy - Tatar wołowy z żółtkiem - Schab pieczony ze szpinakiem w orzechach włoskich - Indyk w sosie miodowo-musztardowym na winogronach - Aromatyczna rolada z kurczaka - Pstrąg w galarecie Sałatki - Tartelini z parmezanem - Cesarska z grillowanym kurczakiem - Śródziemnomorska z roszponką i marynowaną fetą Atrakcja kulinarna - Płonące szaszłyki z pieczonymi ziemniakami oraz kaszą i kapustą Dania serwowane po północy - Pierogi pistacjowe - Pierogi z kapustą i grzybami - Żurek z jajkiem i białą kiełbasą - Francuska zupa cebulowa z chrupiącą grzanką i siekanym tymiankiem Dodatkowo do wyboru: - Stół włoski - Stół staropolski - Fontanny alkoholowe - Fontanny czekoladowe - Profesjonalni barmani Koszt 280 zł na osobę      



Zapytaj o wolny termin:




  • Twoja wiadomość:

Przepisz kod 8c69b:
Ładowanie mapy...


Organizujemy:
Możemy zapewnić:
  • studniówki
  • bale sylwestrowe
  • uroczystości jubileuszowe
  • półmetki
  • wesela
  • komunie
  • bankiety
  • chrzciny
  • imieniny, urodziny
  • rocznice
  • osiemnastki
  • stypy
  • przyjecia okolicznościowe
  • Obsługa kelnerska


Noclegi dla:- os.
Wesele:260 os.
Wesele od:7 zł os.
Wszystkich sal:1
dekoracja sali
Parking strzeżony
profesjonalne nagłośnienie
Szatnia
Dodatkowo między innymi:

lampka szampana na powitanie gości

Zobacz także sale na wynajem w kujawsko-pomorskim:

Pałac Jastrzębie

Konferencje na: 180 Wesele na: 100 Bankiet na: 150 Nocleg na: 100


Komentarze:

Aktualnie brak komentarzy dotyczących tego obiektu.
Dodaj komentarz:


  • Kod:

    8c69b